Kinderkleding

Het is moeilijk om de juiste outfit uit te kiezen om je kind in te kleden, vooral als je meer dan één kind hebt in verschillende maten en leeftijden.

Van jeans tot overhemden met knoopjes, er zijn tientallen verschillende items die elk kind nodig heeft, maar de juiste kiezen kan lastig zijn. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we een aantal snelle en gemakkelijke manieren samengesteld om uw kind aan te kleden, zodat het er geweldig blijft uitzien en tegelijkertijd comfortabel en trendy blijft. Hier zijn vijf eenvoudige manieren om je kind vandaag aan te kleden!

1) Ga eerst voor kleur


Kinderen houden van felle kleuren en daar moet je gebruik van maken. In plaats van je kind helemaal in het zwart of wit te kleden, kun je overwegen om kleurrijke t-shirts, broeken, schoenen en hoeden te kopen die je kind kan dragen.

Vlekken

De kleur helpt vlekken te maskeren en geeft je kind iets interessants om de hele dag naar te kijken. Bovendien zal uw kind beter zichtbaar zijn als hij iets felgekleurds draagt ​​in plaats van donkere kleding die opgaat in zijn omgeving.

2) Kies stoffen die comfortabel, ademend en flexibel zijn


Het kiezen van kleding voor je kind gaat zowel over functionaliteit als over stijl. Kleding moet ademend, flexibel en comfortabel zijn voor een kind om te dragen.

Daarom is katoenen kleding het beste voor baby’s en peuters. Katoen kan tot 20% van zijn gewicht in water opnemen voordat het nat wordt, wat het ideaal maakt om op warme dagen buiten te spelen of in plassen te waden als je een bad nodig hebt maar er geen wilt!

3) Geef ze voldoende bewegingsruimte


Het laatste dat u wilt, is dat de kleding van uw kind zo strak zit dat het ongemak veroorzaakt. Zorg ervoor dat uw kind zich comfortabel kan bewegen in de kleding door voldoende ademruimte te geven. En kleed uw baby of peuter nooit iets aan dat is gemaakt met een trekkoord – dit zijn bekende verstikkingsgevaar!

4) Match accessoires


Het kan gemakkelijk zijn om overboord te gaan met accessoires, maar vergeet niet dat het slechts accessoires zijn. Probeer het met een paar grote stukken (zoals een hoed of sjaal) te houden en ze te combineren met kleine (zoals oorbellen).

Als je je kind aan het aankleden bent, zijn er meer dan genoeg kleuropties om plezier te hebben met het mixen en matchen van deze items. De sleutel is om een ​​outfit zo samen te stellen dat het er samenhangend uitziet, zelfs als er meerdere stukken bij betrokken zijn.

5) Houd rekening met het gedrag van uw kind bij het aankleden


Het is belangrijk dat kinderen zich goed voelen in hun kleding, en wat ze dragen mag hen nooit in de weg staan ​​om dingen te doen. Kinderen staan ​​bekend als zenuwachtig, dus zorg ervoor dat je kleding kiest die hen een beetje vrijheid geeft zonder afbreuk te doen aan stijl.

Activiteitsniveau

Houd ook rekening met het activiteitenniveau tijdens het winkelen – broeken met een elastische tailleband passen misschien niet als uw kind altijd onderweg is! En onthoud dat warm blijven tijdens de wintermaanden net zo belangrijk is als koel zijn in de zomer.

Bron: https://www.stylonic.nl/blogs/nieuws/kinderkleding-te-koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.