over ons

Maak kennis met het team achter de Trendy kinderkledingblog. Met veel bezoekers, is het veilig om te zeggen dat Hippebeebjes  een van de beste kinderkleding blogs is. Hoe is deze stijlbewuste site ontstaan? Van zijn bescheiden begin als een webshop in Nederland.  Wij zijn uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen dat gespecialiseerd is in de meest trendy kleding en accessoires die je kleintje kan dragen. Of ze nu nog kruipen of al rondrennen met hun vriendjes op school!

Wie we zijn


Wij zijn een team van gepassioneerde fashionista’s die niets liever doen dan onze kleintjes te kleden in de laatste trends. We zijn deze blog begonnen als een manier om onze liefde voor kindermode met de wereld te delen. We hopen andere ouders te inspireren om hun kinderen op een stijlvolle en unieke manier te kleden.

Waarom we de blog zijn begonnen


We zijn de blog begonnen omdat we onze liefde voor kindermode wilden delen met andere ouders. Wij zijn van mening dat elk kind het verdient om er op zijn best uit te zien en zich op zijn best te voelen, ongeacht het budget.

Wat ons vooruit drijft?


In de kern zijn we een groep gepassioneerde individuen die geloven in de kracht van mode om een ​​verschil te maken in het leven van mensen. We komen uit alle lagen van de bevolking, maar we delen een gemeenschappelijke liefde voor mode en het vermogen om levens te transformeren.
Onze missie is om ons platform te gebruiken om iets terug te geven aan de gemeenschap door zelfexpressie en creativiteit van kinderen te bevorderen. Wij zijn van mening dat elk kind het verdient om toegang te hebben tot kwaliteitskleding waarmee het zijn unieke persoonlijkheid kan uiten.

Onze favoriete berichten


1. Onze allereerste post ging helemaal over onze missie en waarom we deze blog begonnen.
2. Een paar maanden later deelden we een bericht over onze favoriete herfsttrends voor kinderen.
3. Aan het begin van de winter schreven we over hoe je je kinderen warm kunt houden en er toch stijlvol uit kunt zien.
4. We delen ook graag recepten op onze blog, zoals deze voor zelfgemaakt deeg dat perfect is voor de kleintjes.

Wat u kunt verwachten in 2022


In 2022 kun je meer van dezelfde geweldige content van ons verwachten! We zullen nog steeds je go-to-bron zijn voor trendy kinderkleding, en we zullen je de nieuwste en beste stijlen blijven bieden. We breiden ons bereik ook uit met meer modebewuste ouders. Dus ben je op zoek naar stijlvolle kinderkleding, kom dan zeker eens langs in 2022!